En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve lazım yangına peklik dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kondisyon kontrolör edilmelidir. 

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil bulunmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Bünyeların bir parçbeyı şeklinde olduğundan güzel şekilde monte edilmeli ve çarkıt şekillerde olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde istanbul Yanggın kapısı fiyatları mutasavvertır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar sorunlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

5-) Cam gereç kullanılacaksa bunların mutlaka ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Başkaca yangın anında pencereın kırılmasını mâni olmak için sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak aşağıda görev saha illere hizmet vermekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları binalmaktadır.

Ankara Yangın Kapısı sarmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı düşkünlük ettikleri bütün konular hakkında bili sahibi olabilirler.

Report this wiki page